January 2011 - Dear Haxeera,

01 January 2011

Nak amek lesen kete!!
Assalamualaikum...

Sihat semua? sihat la hendaknye ye:face75:. Dah lame da x post pape kat sini. Nak kate sibuk, xdela sangat. Tapi sibuk kot...ngee~ Sibuk membuang masa.. Jarang berada kat bilik. Keluar je memanjang, x pon melepak kat bilik orang. Rumetku balik kampung. Bersendirian tu sangatla boring. Jadi, saya kuar ar cari kehuru-haraan di bilik kawan2..ehee:face51: .

Kawan2..saya dalam dilemma la skang. Nak amek lesen kete ni. Dah lame plan tapi tak terambik2 jugak. Sem ni mesti kena amek jugak..klo tak xtaw la bile ag nak dapat lesen kete. Tapi saya tak taw la nak amek kat mane.. Mane tempat yang agak2 ok korang rase? Nak amek dekat2 area UKM je..

Memula macam nak amek yang kat dalam UKM kat kolej Dato' Onn tu. Ade kawan kate tempat tu ok la jugak. Tapi, kawan lain pulak bile tanye buat muke..huhu.. Bukan sesuatu yang baik la tu. Jadi agak2 di mana ye? Haish!!

p/s: sebenarnya klas tak banyak sem ni bukanla sesuatu yang heaven..wawaa.. sangat boring..ngeh3.. sedang mencari keje part time..